RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Ürün stok girişi yapma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız

Stok girişi yapılan ürünlerin stok hareketlerini kontrol etmek için ;

İTS Modülü / Stok İşlemleri / Ürün stok girişleri listeleme ekranından stok hareketi kontrol edilecek ürün çift tıklanarak açılır.

Açılan ürünün güncelleme ekranında bulunan "Tarihçe" sekmesine tıklanır ve ürüne ait stok hareketlerine bakılabilir. Çıkış simgeli olan ürünler ürünün sevk edildiğini, Giriş simgesi olan ürünler ise ürünün geri iade edildiğini gösterir.

Menüde bulunan simgesine tıklandığında stok hareketleri hakkında bilgi veren bir ekran açılacaktır.

Stok kaydı hareketlerinizde bir sorun yoksa yukarıdaki  bilgi ekranı ile karşılaşırsınız.

Ürünlerinizin stok hareketlerini filtreleyerekte kontrol edebilirsiniz. Bunun için menüde bulunan simgesini yada kayıt listesi alanının yanında bulunan "Filtreler" alanını kullanabilirsiniz.
Filtre tanımı ekranından "Yeni Filtre Oluştur" butonuna tıklayarak istediğiniz nesneleri kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Nesne alanları seçimi ekranında aradığınız nesneyi doğru seçmeniz gerekmetedir. Ürünün stok hareketlerini filtrelemek için "Satır Tipi" nesnesi seçildikten sonra "Ekle" butonuna tıklanarak sağ sütuna alınır ve "Tamam" butonuna tıklanır.
Filtre ekranında "Değerlerinden Biri" yada "Değerlerinden Hiçbiri" seçeneği filtreleme durumuna göre seçilir. Sonrasında ise filtrelenecek satır tipinin yanındaki kutucuk işaretlendikten  sonra listenin altında açılan ve turuncu simge ile gösterilen "Seç" simgesine tıklanır ve "Uygula" simgesine tıklanarak filtreleme işlemi başlatılabilir.
Satır tipi olarak "Giriş" ve "Değerlerinden Biri" seçildiğinden sadece "Giriş" satırları listelenmiştir. "Değerlerinden Biri" yerine "Değerlerinden Hiçbiri" seçilseydi varsa eğer "Çıkış" yada "İmha" satırları listelenirdi.

İlgili Konular

Üst Konular

Ürün Sevkiyatları
Stok İşlemleri
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı