RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Ürün Stok girişleri belirli ürünlere stok girişi yapılmasını sağlar. Tek seferde bir çok ürünün stok giriş kaydı yapılabilir.

Ürün stok girişlerine ulaşabilmek için Yardım menüsü / Perspektif Aç / İTS Modülü / Stok İşlemleri yolu izlenmelidir.

Yeni ürün stok girişi için " Ürün stok Girişi" menüsüne tıklanarak, kayıt listesi alanındaki menüden "Yeni" simgesine tıklanarak Stok girişi oluşturulmaya başlanır.

Ürünler toplu olarak girilecekse kayıt listesindeki menüden "Toplu Ürün Seri Giriş Ekranı" simgesine tıklanır. Ürünlerin sisteme toplu giriş yapılabilmesi için barkod okuyucu kullanılır.

 
Toplu Ürün Seri Giriş Ekranında kaç adet ürün girişi yapıldığını sağ üstte bulunan ve mavi ok ile gösterilen Ürün sayısı alanından takip edebilirsiniz.

Ürün barkod ile okturulurken herhangi bir satır yada satırlar hatalı olursa yine tarafta bulunan ve turuncu okla gösterilen "Hatalı Satırları" seç simgesine tıklayarak hatalı satırları görebilirsiniz.

Bu ekrandan ürünlerin adını, sari numaralarını, lot/parti numaralarını ve sisteme giriş tarihlerini de görebilirsiniz.
 
Ürün :  Stok kaydına eklenecek ürünün seçildiği alandır. Ürünü seçmek için alanın sonunda bulunan simgesine  tıklanır ve açılan listeden ilgili ürün seçilir.

Seri No :

Lot Parti :

Lot Parti No : Üretimde, bir partinin diğer partilerden ayırt edilmesi için kullanılan numaradır. Beşeri Tıbbi ürünlerde eskiden "Seri Numarası" olarak kullanılan numara, yeni sistemde "Parti Numarası" olarak ifade edilmektedir. Parti Numarası değişken uzunlukta olup en fazla 20 karakter uzunluğundadır, karekod içinde 10 Uygulama Tanımlayıcısı ile gösterilir.
 

İlgili Konular

Üst Konular

Ürün Stok Girişi
Stok İşlemleri
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı