RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Firmanızda kayıtlı olan tüm kullanıcıların göndermiş olduğu ve firmanıza gelen tüm e-postaları görebileceğiniz bölümdür.

Tüm E-Postalara "Admin yada Sistem Yöneticisi" erişebilir.

"Tüm E-Postalar"a ulaşabilmek için "Genel Perspektif" perspektifi açıldığında menülerdeki alanlardan " E-Posta Yönetimi " seçilir.
" E-Posta Yönetimi" seçildiğinde açılan alt menülerinden "Tüm E-Postalara" çift tıklanır.
Ve sağ tarafta açılan "Tüm E-Postalar" işlem penceresinde firmanıza gelmiş ve firmanızdan gönderilmiş olan tüm e-postaların listesine ulaşabilirsiniz.

"Tüm E-Postalar" işlem penceresinin altında bulunan "Tarih", "Kimden", "Alıcılar", "Konu" ve "Boyut" alanlarında aramak istediğiniz bilgileri yazarak arama başlatabilir ve aramalarınızı kolaylaştırabilirsiniz. Aşağıdaki resimde  tarih ve kullanıcı adı yazılarak yapılmış arama örneği görülmektedir.

"Tüm E-Postalar" işlem penceresindeyken  incelenmek istenilen maili açmak için  mailin üzerine çift tıklanabilir yada  menüden simgesine tıklanarak mailin içeriğine ulaşılabilir.

"İncele" düğmesine tıklandığında "Güncelle" ekranı açılacaktır. Burada mailin içeriğini kimtarafından hangi adrese gönderildiği varsa eklenen resimleri ve mailin gönderilme zamanını görebilirsiniz.

Üst Konular

Tüm E-Postalar
E-Posta Sistemi
 
©2009-Yasal Uyarı