RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Aynı koşullarda ve zamanda üretilen, ambalajı, ambalaj büyüklüğü, tipi, çeşidi ve boyu aynı olan ürün topluluğuna parti denir.

Ürün partisi oluşturmak için "Ürün Partileri" butonuna çift tıklanarak kayıt listesi ekranı açılmalıdır. Açılan kayıt listesi ekranının üstünde bulunan menüden "Yeni" simgesine tıklanarak yeni parti kaydı oluşturulmaya başlanabilir.

Ürün partilerinde önemli olan ürün ve ürünün son kullanma tarihidir.

Ürünün kodunu ve Lot kodunu kendiniz verebileceğiniz gibi otomatik gelen numaraları da kullanabilirsiniz.

Ürün partisinin kullanımda, kullanım dışı yada bloke edilip edilmediğinzi kendiniz belirleyebilirsiniz. Kullanımdışı yada bloke edilmiş olarak ayarlanan partiler listeleme ekranlarında görünürler fakat seçim listelerinde görünmezler.

Bildirim tipinde ise iki seçenek bulunmaktadır.

Üretim :

İhal :

 

Kod alanının yanında bulunan kod güncelle simgesine tıklandığında ekranda görünen kod güncellenir.  Ürün alanı yanındaki simgesi o alanın dolduurlma zorunluluğu olduğunu gösterir. Partide bulunacak ürünü seçmek için simgesine tıklanır. Açılan "İTS Ürünleri" ekranından oluşturulacak partide bulunması gereken ürün seçilir.

Aktif :

Ürünün üretim ve son kullanma tarihini girmek için yanlarında bulunan simgesine tıklanır ve açılan tarih ekranından ilgili ürüne ait tarih bilgileri girilir. Ürünün son kullanma tarihi doldurulmak zorundadır.

Tarih ekranın üstünde bulunan kırmızı simgeler bulunduğunuz yıl ve aydan itibaren bir önceki ay ya da yıla  gitmenizi sağlarken yeşil ile işaretlenen simgelere tıklandığında bir sonraki ay ve yılı seçmenizi sağlar.

Oluşturulan parti ile ilgili yazılması gereken kısa notlar varsa "Notlar" alanı kullanılabilir. Tüm alanlar doldurulduktan sonra
Kaydet simgesine tıklanarak ürün partisi kayıt edilebilir yada Kaydet ve yeni kayıt oluştur simgesine  tıklanarak ekranı kapatmadan yeni ürün partisi oluşturup kayıt edebilirsiniz.

İlgili Konular

Üst Konular

Ürün Partileri
Tanımlar
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı