RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Yeni "Hastane Tipi" oluşturmanın 2 yöntemi vardı ;

1- Genel Perspektif / Biem / Tanımlar/ Hastane Tipleri yolu izlenmelidir.

Hastane Tiplerine çift tıklanarak "Hastane Tipleri" listeleme ekranı açlır. Listeleme ekranındak menüden "Yeni" simgesine tıklanarak "Yeni Hastane Tipleri" oluşturulmaya başlanabilir.

Yeni simgesine tıklandığında açılan "Yeni Kayıt Hastane Tipi" ekranında Tipe ait kod ve açıklama alanları dolduruluarak kayıt işlemi tamamlanır. Yeni kayıt oluşturulurken bu yöntemin kullanılması önerilir.
2-Hastane tipi eklemek için "Hastane tipi" listeleme ekranının açık olması gerekmektedir. "Hastane Tipi Listeleme Ekranına" nasıl ulaşacağınızı öğrenmek için tıklayınız.
 Hastane tipleri listeleme ekranında  bulunan menüden "Yeni" simgesine tıklanır.
Açılan "Yeni Kayıt (Hastane Tipi)" ekranından oluşturulacak olan hastane tipinin kodu ve açıklaması gerekiyorsa da kayıt durumu belirtilerek kayıt işlemi tamamlanır.

Kayıt Durumu "Kullanımdışı" yada "Bloke Edilmiş" olarak değiştirilmişse kayıt durumu değiştirilmiş kayıtlar bu yöntemle açılan "Listeleme Ekranında" görünmezler. Filtrelenmiş sadece "Kullanımda" olan kayıtları listeleyebilirsiniz. Tüm kayıtları görmek için 1. yöntemle açağınız listeleme ekranını kullanmalısınız.

İlgili Konular

Üst Konular

Hastane Kayıtları
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı