RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Öncelikle " Kod " alanının doldurulması gerekmektedir.

Kod:

 "Açıklama" alanı: Firmaların adlarının yazıldığı bölümdür.

Yetki Kodu:

"Genel" grubunda doldurulması gereken 4 alan olacaktır.

1. ALAN : TELEFON NUMARALARI
Kaydını yapmaya hazırlandığınız firmanın " iş , ev ve cep telefon numaralarını " ayrıca " iş ve ev faks" numaralarını düzenleyebileceğiniz alandır.

2. ALAN : ERİŞİM BİLGİLERİ
Ekleyeceğiniz firmanın " e-posta, web adresi ve IM adreslerini " düzenleyebileceğiniz alandır.

3. ALAN : VERGİ BİLGİLERİ

  Firmaların vergi dairesi adını ve vergi numaralarını girebileceğiniz daha sonraki kayıtlarda ise vergi dairesi alanında size yardımcı olacak alandır.
  Vergi dairesinin yanında bulunan ve yukarıdaki resimde gösterilmiş olan simgeye tıkladığınızda açılan ekranda daha önceden kayıt ettiğiniz Vergi dairelerine kolayca ulaşabilir yada yeni simgesine tıklayarak vergi dairelerini ve bulundukları illerin bilgilerini kayıt edebilirsiniz.

Vergi Daireleri hakkında detyalı bilgi için tıklayınız.

4. ALAN : ADRESLER

Adresler alanı, firmalarınız mektup adresini, irtibat bürosunu, merkez adresini ve yerel şubelerinin adreslerini kayıt edip düzenleyebileceğiniz alandır. Yazışma adresiniz varsayılan olarak mektup adresi olarak görünür fakat siz firmalarınızın merkez, irtibat ya da yerel şubeleri ile daha sık haberleşiyorsanız varsayılan olarak bunlardan birini tercih edip değiştirebilirsiniz.
 
Adres ekleyeceğiniz alana direkt metin olarak yazım işlemi yapamazsınız. Adres alanına tıkladığınız zaman karşınıza aşağıdaki akıllı ekran gelecektir
Akıllı ekran size adres bilgilerini yazarken yardımcı olacaktır. Siz " il, ilçe, köy, mahalle " isimlerini yazarken aşağıdaki resimde görüldüğü gibi size kolaylıklar sağlayacaktır.
Adres bilgisini gireceğiniz firmanın bulunduğu ilin ilk harfini yazar yazmaz kullanıcılara yardımcı bir ekran açılarak ilin adının hepsini yazmadan ili seçmenizi sağlar. Bu sayede il, ilçe, mahelle.  v.b isimlerinin yanlış girilmesi önlenmektedir.
İl seçimi yapıldıktan sonra o ile bağlı ilçeleri seçmek için de aynı yöntem uygulanır. İlçenin adının ilk harfi ile beraber akıllı ekran açılarak seçimleriniz kolaylaştırılır.
İl, ilçe, köy bölge tanımları girildikçe posta kodu da en son yazılan bilgiye göre değişiklik gösterir.
Firmanın bulunduğu mahalle de aynı işlemler uygulanarak yazılabilir yada mahalle alanının sonunda bulunan simgesine tıklanarak il/ilçe/köy/bölge/ mahalle kayıtlarını listeleme ekranlarından seçebilirsiniz.
Adres bilgilerinde doldurulan alanlar bittiğinde adres bilgileri ilgili alana yandaki görüntüde olduğu gibi gelecektir.
Yeki Kodu nasıl oluşturulur? hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız

İlgili Konular

Üst Konular

Firmalar
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı