RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Orkestra'da e-posta göndermek için;

perspektifinde açılan menülerden     seçilir. Adres yönetiminin açılan alt menülerinden ise  seçeneğine çift tıklanır.
Sağ tarafta açılan "E-Posta Gönderileri" işlem penceresinin alt kısmında bulunan menüden simgesine tıklanarak e-posta gönderilmeye başlanabilir.

Açılan " Yeni Kayıt (E-Posta Gönderisi)" ekranında 4 sekme bulunmaktadır.
"Şablon Metni",  "E-Posta",  "Alıcılar"  ve  "İzleme"

"Şablon Metni" göndereceğiniz E-postanın içeriğinin oluşturulacağı serbet metin alanıdır.Bu alanda metninizi istediğiniz şekilde biçimlendirebilirsiniz. Sağ bölümdeki kullanılabilir alanlar altında bulunan metinler e-postanızı oluşturmanızda size yardımcı olacaktır.

"E-Posta"sekmesinde göndermeye hazırlandığınız postaya eklemek istediğiniz dosyalar varsa bunları ekleyebileceğiniz alandır. Ekranın sağında bulunan düğmesine tıklayarak eklemek istediğiz dosyayı bulunduğu klasörden gönderinize ekleyebilirsiniz.

E-postanızı göndereceğiniz kişi yada kişileri "Listeden Ekleyebilir"  eklediğiniz kişileri çıkarabilir ya da daha geniş bir kitleye gönderecekseniz "Dağıtım Listesi Ekle" düğmesine tıklayarak yeni Dağıtım Listesi oluşturabilir yada daha önceden oluşturulmuş listeniz varsa ilgili olan alıcılarınızı seçebilirsiniz.

E-posta metni hazırlanıp, eklenmesi gerek dosyalar varsa eklenmesi yapılıp alıcılar belirlendikten sonra sıra gönderilmeye hazırlanan postanın ön izlemesine geliyor.
 "İzleme" sekmesinde E-Posta gönderisinin ön izlemesini görebilirsiniz. Her şey ayarladığınız gibiyse postanızı göndermek için ekranın üst kısmında bulunan simgesine tıklayarak iletim işlemini tamamlayabilirsiniz. Ya da sağda bulunan düğmelerden gönderinizi iptal edebilir, silebilir yada yeniden yollayabilirsiniz.

 

İlgili Konular

Üst Konular

E-Posta Gönderileri
Gönderiler
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı