RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Yeni hastane, klinik kaydı tanımlamak ve Doktorların çalıştıkları hastanelerin kaydını girmek için Genel perspektif / Biem / Hastane menüsü seçilir.
Hastane kaydını yaptıktan sonra yada kaydı yaparken Kaydet ve güncellemeye devam et simgesine tıklandığında ekrana yeni bir sekme daha eklenecektir. "Klinikler"

Hastaneye bağlı kliniklerin listesini ve klinik şeflerini tanımlamak için bu sekme kullanılır.Menüde bulunan "Yeni" sekmesine tıklandığında yeni bir klinik tanımı yapılmaya başlanmış olunur.
Burada yine doldurulması zorunlu alanlar yer almaktadır.
Klinik adı ve Klinik tipi doldurulması zorunlu alanlardır. Hastane alanı pasif durumdadır çünkü o hastane içinde işlem yaptığınız için değiştirme şansınız yoktur. Kliğini hangi hastane kaydı altına açacaksınız o kayıt seçilmelidir.
Klinik şefi tanımlamak için satırım sonunda bulunan simgesi tıklanır ve Doktorlar ekranı açılır.

Doktorlar menüsünde tanımladığınız doktorlar buarada listelenir. Menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanırsa Doktorlar menüsünde bulunan kayıt ekranı gelecektir. Bu konudaki detaylı bilgi için tıklayınız
Yeni klinik tipi kaydı yapmak için satırın sonundaki simge tıklanır ve açılan menüden "Yeni" simgesine tıklanarak klinik tipinin kod ve açıklaması yazılarak kayıtedilir. Aynı işlemler Anabilim dalı ve poliklinik alanları içinde geçerlidir.

İlgili Konular

Üst Konular

Hastane Klinikleri
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı