RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Eczanelerin bulunduğu illerin, iletişim bilgilerinin, eczane ile ilgili kişilerin, kurumsal logosunun, eczane ile ilgili notların ve kategorilerinin düzenlendiği bölümdür.

Eczaneler menüsüne ulaşabilmek için;

Yardım menüsü/ Perspektif aç / Genel perspektif / Biem / Eczaneler yolu izlenir.

Eczaneler listesine yeni kayıt eklemek için "Eczaneler" simgesine çift tıklanır ve açılan liseleme ekanındaki menüden Yeni kayıt oluştur simgesine tıklanır.

Açılan " Yeni kayıt (eczane)" ekranında doldurulması gereken ilk alanlar eczanenin kodu ve ünvanıdır. Yanında simgesi olan nesneler doldurulması zorunlu alanlardır. Eksik yada hiç doldurulmaması halinde kayıt işlemi gerçekleşmez.

Eczanenin bulunduğu şehri iki farklı sekilde seçebilirsiniz.
1-Bulunduğu şehir alanına şehrin adını elle yazarak. Şehrin adınının ilk harfinin yazılmasından itibaren kullanıcılara yardımcı bir ekran açılcaktır. Bu sayede şehrin adının yanlış yazılmasına yada hepsinin yazılmasına gerek yoktur.

2-Bulunduğu şehir alanının sonundaki simgeye tıklandığında "İller" tanımı açılacaktır. Açılan listeden eczanenin kayıtlı olduğu şehir seçilir. Yeni IMS Kodu tanımlamak için kodun sonunda bulunan simgeye tıklanır ve açılan IMS Kodları ekranında bulunan "Yeni" simgesine tıklanarak kod ve açıklama alanları doldurulur ve IMS kodu tanımlanımış olunur.
Eczane kaydında bulunan 2. sekme ise "Genel". Bu alanda eczaneye ait genel iletişim bilgileri yer almaktadır.
Eczaneye ait iş telefonları / faks numaraları, adres bilgileri , e- posta ve web adres bilgilerinin hepsini buraya kayıt edebilirsiniz.
Eczane kaydında "İlgili Kişiler" sekmesinde eczanede görevli kişileri ve kişilere ait rolleri tanımlayabilirsiniz. İlgili kişileri seçmek için simgesine tıklanır ve açılan "İlgili kişiler" ekranından eczane ile ilgili kişi yada kişiler seçilerek eklenir. Rol tanımları ise her kişiye ayrı olarak elle girilir.
Eczanelerin GLN Numaralarını ve kurulsal logolarını saklayabileceğiniz alandır. Firmanın kurumsal logosunu yüklemek için " Resim seçili değil" simgesinin üstüne tıklanır ve kurumun logosu bilgisayarınızda hangi klasörde kayıtlı seçilir ve yüklenir.
Ezczane ile ilgili girilmesi gereken ek bilgiler varsa notlar alanı kullanılabilir. Bu alana tablo ve resim ekleyebilir, yazdığınız metinler içerisinde kelime araması yapabilir, metinlerinizi biçimlendirebilrsiniz.
Kategoriler kişi, firma ya da dosyalarınız arasında arama yada filtreleme yaparken kullancılara yardımcı olacak önemli alanlardan birisidir .Kategorilerinizi yada butonlarına tıklayarak seçebilir yada yeni kayıtlar oluşturabilirsiniz.

İşlem kategorileri hakkında daha detaylı bilgi için buraya, Sektör kategorileri hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

İlgili Konular

Üst Konular

Eczaneler
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı