RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Birden çok ürünü birleştirip tamamına paket ürün tanımlayabileceğiniz menüdür.

Ürün Paketlerine Ulaşmak için Yardım Menüsü / Perspektif Aç / İTS Modülü / Stok İşlemleri yolu izlenmelidir.

Ürün paketi oluştururken Pakete ait bir kod ve açıklama yazılmak zorundadır.

Kod: Oluşturulacak pakete tanımlanan koddur. Sistem paket ekleme sırasında otomatik olarak bir kod atayacaktır. İstenirse bu kod değiştirilebilir.
Kod alanının sonundaki Üretilen Kodu Güncelle  simgesine tıklarsanız sistem tarafından otomatik olarak atanan kod kaldığı yerden kendini güncellemeye devam eder.

Oluşturulan paketle ilgili açıklama yada paketin adı "Açıklama" alanına yazılabilir.

Onaylı Paket Oluştur seçeneği sadece Admin girişinde bulunmaktadır. Onaylı Paketleri admin yada sistem yöneticisi oluşturabilir. Standart kullanıcıların oluşturdukları paketlerin stok durumunu hazır olarak görünür.

Sadece onaylı paketler sevk edilebilir.

Pakete ürün eklemek için sağda bulunan ve yeşil okla belirtilen "Kayıtlı Ürünlerden Seç" simgesine tıklanır. Açılan "Eklenecek Ürünler" ekranından pakete konulacak ürünler seçilerek pakete dahil edilir.

Seçilen ürün sayısı Menünün yanında bulunan Ürün sayısı alanında gösterilmektedir.

Ürün paketinde Ürününü adı , seri numarası , Lot/parti no ve ürünlerin stoklara giriş tarihi bulunmaktadır. Ürün girişi de yapıldıktan sonra paket kayıt edilebilir.
Ürün Paketleri kayıt listesinde  Ürünlerin stok durumu hakkındab ilgi alabilirsiniz. Ürün paketlerinde arayacağınız detayları ( ürünün stok durumu , paket oluşturulma tarihi, barkod, kayıt durumu, onaylama durumu, onaylayan kullanıcı, Oluşturuan kullanıcı, kayıt no, ürünlerin lot/parti no, seri no  v.b. )  filtrele simgesini kullanarak öğrenebilirsiniz.

 

İlgili Konular

Üst Konular

Ürün Paketleri
Stok İşlemleri
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı