RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


İş yaptığınız firmalardaki müşterilerinizi işlem kategorilerine dahil etmek için "Listeden Ekle" ya da "Ağaçtan Ekle" düğmelerini kullanabilirsiniz.

Listeden Ekle


"Listeden Ekle" düğmesine bastığınızda "İşlem Kategorileri Ekranı" açılacaktır.
Her yeni kayıt yapılacağında menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanmalıdır. Açılan "Yeni Kayıt (İşlem Kategorisi) ekranında oluşturacağınız kategorinin kodunu ve açıklamasını yazmalısınız. Daha sonra "Kaydet" simgesine basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Hemen arkasından başka kategorilerde oluşturacaksanız ekranı kapatmadan üst menüde bulunan " Kaydet ve Yeni Kayıt Oluştur" simgesine tıklayarak ekranı kapatmadan istediğiniz sayıda kategori oluşturbilir ve kayıt edebilirsiniz.
Üst menüde bulunan "Seç"   simgesine tıkladığınızda seçili olan kayıt  kategoriler sekmesinde "İşlem Kategorileri" altına eklenmiş olur.

Değiştir  simgesine tıkladığınızda açılan "Güncelle" ekranından seçili olan işlem kategorisinin bilgilerini değiştirebilirsiniz.
"Listeden Ekle" düğmesine basıldığında açılan "İşlem Kategorileri" ekranında "Kod" ve "Açıklama" alanının altında bulunan sarı alan arama yapmanıza kolaylık sağlayacaktır. Aramalarınızı "Kod"lara yada yazmış olduğunuz açıklamarlara göre yapabilirsiniz.
Ağaçtan Ekle

"Kategoriler" sekmesinde bulunan "İşlem Kategorileri" altındaki "Ağaçtan Ekle" düğmesine basıldığında "İşlem Kategorisi" ekranı açılır.
Yeni kategori oluşturmak için sağ taraftaki "İşlemler" sütununda bulunan "Yeni kategori oluştur" seçilir. Açılan "Yeni Kayıt (İşlem Kategorisi)" ekranında Kod ve açıklama alanının doldurulması gerekmektedir.

Aşağıdaki ekranda Müşterilerimiz, Potansiyel Müşteri ana kategorilerdir. Yeni alt kategori oluşturmak için alt kategori oluşturulmak istenen bir üst kategori seçilir.
İstediğiniz sayıda kategori ve alt kategori oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kategoriler içerisinde güncelleme yapmak isterseniz "Seçili kaydı güncelle"  seçilir. Açılan "Güncelleme" ekranından kategoriniz içerisinde kod ve açıklama güncellemeleri yapabilirsiniz.

İlgili Konular

Üst Konular

Kategoriler
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı