RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Orkestra'da E-Posta hesabı oluşturmak,

Mail adresi olan herkese orkestradan e-posta hesabı açılabilir. Bu kişilerin Orkestra kullanıcısı olmasına gerek yoktur.

 E-Posta hesabı oluşturmak için;

"Genel Perspektif " Perspektifindeki menüden "E-Posta Yönetimi" seçilir.

Eğer "Genel Perspektif " Perspektifiniz açık değilse;

"Yardım" menüsüne tıklandığında açılan komutlardan " Perspektifi Aç" seçilerek gelen ekrandan perspektf seçimi yapılabilir.
"E-Posta Yönetiminin" açılan alt menülerinden "E-Posta Hesapları" çift tıklanarak işlemlere devam edilir.
Açılan "E-Posta Kullanıcıları" işlem penceresinden "Yeni" simgesine tıklanarak E-Posta hesabı oluşturulmaya başlanabilir.

Karşınıza çıkan " Yeni Kayıt (E-Posta Kullanıcısı)" ekranında doldurulması zorunlu  iki alan vardır. Bu alanlar simgesi ile belirtilmiştir.

İlgili Kullanıcı : Bu alan boş bırakabilir. Yukarıda da belirtildiği gibi her E-Posta hesabı olan kişiler Orkestra kullanıcısı olmak zorunda değildirler. Eğer Orkestra kullanıcı ise simgesine tıklanarak ilgili kişi eklenebilir.

E-Posta Hesabı : Bu alana "isim@alan.adi.com" gibi adres yazılmaz.

E-Posta Şifresi : Kişinin belirlediği şifrenin yazıldığı alandır. Bu şifre Orkestra kullanıcı şifresi olmak zorunda değildir. İkisi birbirinden bağımsızdır.

Kullanıcı Yönlendirme: Gelen e-postalar ayrıca başka bir kullanıcıya da yönlendirilmek istenilirse "Kullanıcı Yönlendirme" alanının sonundaki simgeye tıklanır ve ilgili kullanıcı seçilir.

E-Posta Yönlendirme: Kullanıcıya gelen e-postalar başka bir e-postaya yönlendirilmek istenilirse kullanılır.

Faks Yetkileri :

İlgili Konular

Üst Konular

Nasıl Yapılır?
E-Posta Sistemi
 
©2009-Yasal Uyarı